Antoinette Edith en Mary zijn Madée.

Madée biedt vernieuwende kraamzorg; wij durven buiten de lijntjes te kleuren! Wij vinden het belangrijk om ruimte te creëren voor eigen wensen. Dit bespreken wij graag in een persoonlijk intakegesprek.

Ons werkgebied

Ons werkgebied ligt grotendeels tussen ’s-Hertogenbosch,-Waalwijk-Tilburg.
Vraag gerust of wij naar je toe kunnen komen.

Ons werkgebied

Ons werkgebied ligt grotendeels tussen ’s-Hertogenbosch,-Waalwijk-Tilburg.
Vraag gerust of wij naar je toe kunnen komen.

Natuurlijke kraamzorg bij Madée
Bij natuurlijke kraamzorg zijn rust en veiligheid voor moeder en kind de basis.

Om deze basis te creëren wordt er gebruik gemaakt van warmtezorg, natuurlijke producten (denk aan wol en kamille), prikkelreductie en hechting. Goede persoonlijke afstemming, de behoeftes van jullie kindje waarnemen en begeleiding van borstvoeding staan ook bij onze natuurlijke kraamzorg
centraal.

Edith
Ik ben Edith, woon samen met mijn man Jersey in het mooie Engelen. Wij hebben twee dochters, Jarima en Chearanté en een kleindochter Xanilé.

In 2019 heb ik het roer helemaal omgegooid en een carrière-switch gemaakt naar de kraamzorg. Mijn kracht ligt bij, het op een positieve manier coachen van (nieuwe) ouders zodat ze aan het einde van de kraamperiode het vertrouwen hebben om de zorg van hun kindje over te nemen.

Waar je mij altijd wakker voor mag maken? Een mooie bevalling natuurlijk!

Mary

Ik ben Mary, moeder van twee sportieve kinderen, Tom en Amber. Ik ben een echte natuurliefhebber en wandel graag met onze hond in de omgeving van Loon op Zand. In mijn vrije tijd maak ik regelmatig actieve rondreizen door het buitenland, samen met mijn man Jack.

In 2017 heb ik de uitdagende overstap gemaakt naar de kraamzorg, na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest als apothekersassistente. De kraamzorg en het werken bij de verschillende gezinnen thuis, heeft mij meer dan positief verrast!

Ik vind het heel bijzonder om het gezin, in deze nieuwe en vaak onwennige periode en de veranderde gezinssituatie, te kunnen ondersteunen. Om hen op weg te helpen met voorlichting, tips en trucs omtrent de borstvoeding, omgang en verzorging. Het is mooi om te ervaren, hoe het gezin groeit in zelfstandigheid en vertrouwen met hun kindje. Dat ze aan het einde van de week, voor het eerst met de kinderwagen naar buiten lopen, trots met een grote glimlach. Dat zijn heerlijke momentjes; wat een dankbaar beroep is het!

Antoinette
Ik ben Antoinette en samenwonend met mijn man in Drunen, aan de Loonse en Drunense Duinen waar ik graag een wandeling maak. Trotse moeder van een volwassen dochter en zoon.

Mijn doel is, om ieder gezin in deze bijzondere levens veranderende week een goede start te geven en ieder op zijn eigen manier kennis te laten maken met hun kindje. Om hen genoeg handvaten te geven om vol zelfvertrouwen aan het avontuur te beginnen.

Ik hoop nog heel wat jaren te mogen werken in dit bijzondere vak en iets te kunnen betekenen voor jullie als toekomstige ouders ☺.

Mia (onze lactatiekundige)

Ik ben Mia van de Nieuwenhuizen. Getrouwd met Pieter en samen hebben wij twee zonen en een dochter. Alle drie al op eigen benen.

Ik heb in mijn jonge jaren biologie gestudeerd en daarna een tijd als wetenschappelijk onderzoeker gewerkt. Ik miste hier enorm het contact met mensen. Uiteindelijk heb ik mijn droombaan gevonden als lactatiekundige.

Mijn doel is om jonge ouders goede informatie en ondersteuning te geven. Mee te denken in mogelijkheden waarbij hun baby en hun wensen centraal staan.

DE borstvoeding bestaat niet, dus elke keer ga ik met het gezin op zoek naar een borstvoedingsrelatie die volledig bij hun situatie past.

Willen jullie in de zwangerschap al informatie over borstvoeding, dan kunnen jullie deelnemen aan mijn interactieve online avond. Voor meer info: borstvoedingoostbrabant.nl/cursussen

Hebben wij je enthousiast gemaakt?

Vul dan het inschrijfformulier in.