Wij zijn Madée Kraamzorg

Madée biedt vernieuwende kraamzorg; wij durven buiten de lijntjes te kleuren! Wij vinden het belangrijk om ruimte te creëren voor eigen wensen. Dit bespreken wij graag in een persoonlijk intakegesprek.

Edith
Mijn naam is Edith, woon samen met mijn man Jersey in het mooie Engelen. Wij hebben twee dochters Jarima en Chearanté en een kleindochter Xanilé.

In 2019 heb ik het roer helemaal omgegooid en een carrièreswitch gemaakt naar de kraamzorg. Het op een positieve manier coachen van (nieuwe) ouders zodat ze aan het einde van de kraamperiode het vertrouwen hebben om de zorg van hun kindje over te nemen is mijn passie. Natuurgerichte kraamzorg, het mede-aansturen van de organisatie en het samenwerken met andere zzp’ers daar ligt mijn kracht.

Waar je mij altijd wakker voor mag maken? Een mooie bevalling
natuurlijk!

Mary
“Mijn naam is Mary en woon in Loon op Zand, nabij de Loonse en Drunense duinen. Ik ben getrouwd met Jack en samen hebben wij twee volwassen kinderen, die net de deur uit zijn. Dit geeft mij alle vrijheid om op ieder onverwachts moment te werken in een kraamgezin.

In 2017 heb ik de overstap naar de kraamzorg gemaakt en dat heeft mij meer dan positief verrast, wat een prachtig en dankbaar beroep is het! De ondersteuning bij de (borst)voeding en de begeleiding gedurende de week, van dag 1 tot en met 8, vind ik elke keer weer bijzonder.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan de wandel, op actieve rondreis, te vinden op het terras met vriendinnen en ik houd van schilderen, lezen en vind het leuk om de organisatie rondom Madée te ondersteunen!

Antoinette
Mijn naam is Antoinette, ik woon samen met mijn man in Drunen aan de Loonse en Drunense Duinen waar ik graag een wandeling maak. Samen hebben wij een dochter en een zoon, beiden wonen op zichzelf en werken aan een mooie toekomst.

Kraamverzorgende is voor mij het mooiste vak en hoop dit nog heel wat jaren te mogen doen. Al coachend, verzorgend en met een luisterend oor laat ik aanstaande ouders kennismaken met hun baby.
Mijn doel is om ieder gezin in deze bijzondere levensveranderende week een goede start te geven en ieder op zijn eigen manier kennis te laten maken met hun kindje. Om hen genoeg handvaten te geven om vol zelfvertrouwen aan het avontuur te beginnen.

Margaret
Mijn naam is Margaret en samen met mijn man en kids wonen wij in Dongen. Ik ben moeder van drie kids, een puberzoon, een puberdochter en een dochtertje van bijna 2.

Toen ik 13 jaar was, kreeg ik een klein broertje. Daarna wist ik wat ik wilde worden later, kraamverzorgster! Dus zo kwam ik, als 19 jarige, van school met een diploma kraamverzorgenden. Het stukje natuurgerichte kraamzorg is iets waar mijn hart nog sneller van gaat kloppen. Zelf ben ik dan ook dol op wolletjes, dus onze jongste dochter vind je dan ook vaak in wol gekleed! Ooit kreeg ik een kinderboek over de kakelbonte kameleon, omdat ze mij zo op een kameleon vonden lijken: aanwezig maar toch onzichtbaar, aangepast aan de omgeving en precies daar waar nodig zichtbaar. Zo werk ik graag en hoop dat nog jaren te mogen doen!

Mia (onze lactatiekundige)

Ik ben Mia van de Nieuwenhuizen. Getrouwd met Pieter en samen hebben wij twee zonen en een dochter. Alle drie al op eigen benen.

Ik heb in mijn jonge jaren biologie gestudeerd en daarna een tijd als wetenschappelijk onderzoeker gewerkt. Ik miste hier enorm het contact met mensen. Uiteindelijk heb ik mijn droombaan gevonden als lactatiekundige.

Mijn doel is om jonge ouders goede informatie en ondersteuning te geven. Mee te denken in mogelijkheden waarbij hun baby en hun wensen centraal staan.

DE borstvoeding bestaat niet, dus elke keer ga ik met het gezin op zoek naar een borstvoedingsrelatie die volledig bij hun situatie past.

Willen jullie in de zwangerschap al informatie over borstvoeding, dan kunnen jullie deelnemen aan mijn interactieve online avond. Voor meer info: borstvoedingoostbrabant.nl/cursussen

Ben jij opzoek naar een kleinschalige kraamzorg organisatie waarbij persoonlijke aandacht, begeleiding en coachen centraal staat? Vul dan ons inschrijfformulier in!