Reviews

Wij vinden het altijd leuk om te horen of we aan jullie verwachtingen voldaan hebben!

 

Milan

 

Cato

 

Jesse

 

Loïs

 

Florine

 

Solé

 

Finn

 

Thijmen

 

Nikodem

 

Alice

 

Bart

 

Sophie

 

Sjuul

 

Mees

 

Faas

 

Lotte

Ouders van Thijmen uit Tilburg

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek met Mary. Ze is geduldig, zorgzaam en we konden met al onze vragen bij haar terecht. Mary heeft ontzettend goed voor ons gezorgd en met name voor ons zoontje Thijmen. We kijken met een grote glimlach terug op deze tijd.

Bedankt voor alles!

Liefs, de ouders van Thijmen uit Tilburg.

 

Amy

Lieve Edith,

Mede door jou was onze laatste kraamweek de mooiste week die ik mee mocht maken. Het begon al bij de voorbereiding. Je kwam uitgebreid kennis maken en onze wensen doorspreken en je zei ‘Ik zal er zijn’. En je was er. Precies op tijd voor de bevalling en in de week daarna precies op het juiste moment voor de juiste dingen. Zonder woorden voelde jij aan waar ik en wij behoefte aan hadden en hierin schakelde jij feilloos tussen zorg voor mij, de baby, onze andere kinderen, mijn man en zelfs onze honden. Ik heb me echt gedragen gevoeld door niet alleen jouw zorg maar door jou als mens. Je bent meer dan een hulpverlener, je bent onderdeel geweest en geworden van ons gezin. Jouw kracht zit ‘m in het geven van vertrouwen, steunen en adviseren waarbij je telkens lijkt te voelen waar de behoefte ligt. En als je iets niet wist, kwam je de volgende dag met het antwoord dat je dan uitgebreid opgezocht en bestudeerd had. Je zette niet 1 stapje extra, maar elke stap van jou voelt als extra. Gecombineerd met jouw positiviteit en bevlogenheid voor je vak, maakt dat het een feest is om jou in huis te mogen verwelkomen. Ik zou iedereen aan willen raden om jou als kraamverzorgster te vragen. Jij maakt hét verschil!

Amy

 

Familie Kuijl

Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad mede door Antoinette! Wij vonden de communicatie erg laagdrempelig en fijn voorafgaand aan de kraamweek.

De lijntjes zijn kort. Wij voelden dat Madée echt betrokken was bij de komst van ons kindje.

Tijdens de kraamweek heeft Antoinette ons hele goede adviezen gegeven en ondersteunde ze actief bij de borstvoeding. Dit was erg fijn! Ook had ze een ontzettende fijne energie en rust die ze meebracht waardoor alles heel relaxt voelde en wij lekker op onze wolk zaten. Daarnaast is ze erg kundig en denkt op een hele fijne manier mee. Kortom een ontzettende fijne kraamweek gehad. Dankjewel Antoinette!

Familie Kuijl

 

Ouders van Jesse

Professioneel en persoonlijk
Super tevreden zijn wij over de hulp en ondersteuning tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Mary heeft ons met veel rust, oprechtheid, deskundigheid en positiviteit geholpen bij alles wat nodig was. Niets was teveel. Tijdens onze zwangerschap hebben wij voor Madée gekozen omdat zij een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en goede zorg van groot belang vinden. Dit merkten we direct tijdens het eerste kennismakingsgesprek en vervolgens ook in de kraamweek. Wij kunnen Madée dan ook zeker aanbevelen!

Mary werkt ontzettend hard, stemt goed af welke zorg je als kraamvrouw (en partner) wilt ontvangen en straalt rust en vertrouwen uit. Ook haar kennis en kunde hebben we meerdere malen goed kunnen gebruiken. Daarbij merkten we al snel dat Mary net een stapje extra zet en konden we haar zelfs snel bereiken buiten de kraamuren om.

Dankzij Mary hebben wij een goede start gehad en kunnen we nu vol vertrouwen beginnen aan een nieuwe fase, ons leven samen met onze lieve
zoon.

De ouders van Jesse

 

Femke en Joost

We hebben het zo getroffen dat Edith twee keer de kraamweek bij ons heeft gedraaid, met fantastisch goede zorgen.
Het voelde vanaf de kennismaking direct vertrouwd en ze heeft de zorg goed afgestemd op onze behoefte. De kraamzorg die wij van Edith hebben gehad, gaat veel verder dan alleen huishoudelijke taken en mooie ontbijtjes (wat je vaak hoort/leest). Ik zou haar omschrijven als een echte kraamcoach. Ze verstaat haar vak, is enthousiast, speelt adequaat in op situaties en zorgt dat zowel de kraamvrouw als de overige gezinsleden een fijne kraamweek hebben. Tijdens deze toch wel turbulente periode, zorgt ze ervoor dat er ruimte is voor de kraamtranen, emoties en gevoelens. Ze is lief en geduldig. Niets is te gek, alles is bespreekbaar. Daarnaast heeft ze hele fijne en kundige ondersteuning gegeven bij het opstarten van de borstvoeding. Dankzij Edith hebben we in de kraamweek het volste vertrouwen gekregen. We zijn je dankbaar!

Femke en Joost

 

 

Levy, Marissa, Ferre en Lotte

Voor de geboorte van ons tweede kindje, kozen wij bewust weer voor ‘onze’ geweldige kraamhulp Antoinette. Vanaf het moment dat ze binnenstapte om onze thuisbevalling mee te begeleiden, voelde het weer vertrouwd. Haar rust, kunde en vriendelijkheid zorgden er mede voor dat wij een prettige bevalling en kraamweek hadden. Tijdens de kraamweek zijn wij door haar goed begeleid in de borstvoeding, opvoeding en verzorging van onze kleine meid. Dankzij Antoinette hadden we ons geen fijnere kraamweek kunnen voorstellen. Wij wensen ieder gezin een kraamhulp als Antoinette toe. Wij wensen jullie veel succes met al het moois waar jullie hard voor werken.

Liefs,
Levy, Marissa, Ferre en Lotte